FACTURAREA

S.C. Timema S.R.L. va emite către client factura aferentă produselor comandate pe www.bokashi.ro, precum și pentru orice alte costuri aferente livrării comenzii, în format fizic, în interiorul coletului sau în format digital, pe adresa de e-mail comunicata de către client.

În cazul în care clientul dorește ca factura să fie emisă pentru persoana juridică, acesta va bifa în formularul de comandă opțiunea “Date de facturare diferite de datele de livrare” și va completa toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

MODALITATEA DE PLATĂ

Produsele comandate pe www.bokashi.ro pot fi plătite prin transfer bancar sau ramburs – la primirea coletului. S.C. Timema S.R.L. își rezervă dreptul să solicite plata în avans, prin ordin de plată/transfer bancar în cazul în care clientul a refuzat în mod repetat primirea coletului.

Plata prin transfer bancar (OP)

Daca ai ales să plătești prin transfer bancar (OP), vei primi pe e-mail factura proforma în baza căreia poți achita comanda plasată. După ce va fi vizibilă tranzacția în contul S.C. TIMEMA S.R.L., coletul va fi expediat către adresa indicată în formularul de comandă.

Plata se va efectua în contul SC Timema SRL deschis la Raifeissen Bank, sucursala Brâncoveanu:

Cod IBAN: RO57 RZBR 0000 0600 1968 7457

Plata ramburs – numerar la primirea comenzii

Daca ai ales să plătești ramburs, la primirea comenzii, vei achita numerar (cash) curierului care va livra comanda. Neachitarea comenzii determină returnarea coletului. În cazul în care refuzi recepția coletului, Sc Timema SRL își rezervă dreptul să îți factureze costurile de transport, pe care va trebui să le suporți și să le achiți.